Reserveer direct > Bekijk onze agenda Let'z Meat Meets...

Menukaart

Wij trakteren:
bij minimaal 4 personen, eet de jarige op de dag zelf bij ons voor niets.Voor meer informatie vraag onze medewerkers.
Voorgerechten
Carpaccio
rundermuis - parmezaan - pijnboompitten - truffelmayonaise
(ook te bestellen als XXL -> 14,50 extra met 2 gegrilde garnalen -> 2,00)
10,50
Heldere Wildbouillon Cappuccino
6,50
Crème van Knolselderij
6,50
Soepduo
van crème van knolselderij en heldere wildbouillon
7,50
Salade van seranoham en geitenkaas
met honing
9,50
Champignons "Dordogne" en champignons "Wonton"
in kruidensaus
8,50
Zalm en heilbot carpaccio
met salade Nicoise
10,50
Duo van Zeevruchtencocktail en scampispies in kruidensaus
11,50
Proeverij
van onze verschillende voorgerechten
(Wilt u delen? Dan berekenen wij 3,00 extra)
12,50
 
 
Voorgerechten Let'z Meat exclusief
Roulleaux van wildzwijn
gevuld met een farce van gevogelte op zuurkool en appelstroop
13,50
Langoustinestaarten met bisque d'homard
16,50
Hoofdgerechten
Gevulde paprika
met pasta, verse groenten, noten en kaas
16,50
Spareribs
met barbecue en knoflooksaus
17,50
Varkenshaasoesters
met grand veneur saus
17,50
Gebakken zalm
met spinazie-ravioli en garnalensaus
18,50
Vangst van de dag
verse vangst - passende saus
18,50
Eendenborst
afgelakt met honing en gekonfijte eendenbout
20,50
Biologische lendebiefstuk
met kruidenboter
21,50
Biologische ribeye
met huisgemaakte kruidenboter
23,50
Duo van hertenfilet en wildzwijnstoof
met stoofpeertjes
24,00
Al onze gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groente, salade en frietjes.
Hoofdgerechten Let'z Meat exclusief
Kalfssucade en kalfszwezerik
met bospaddenstoelenrisotto
26.50
Chateaubriand door de chef gesneden (225 gr. p.p.)
met port-truffel jus
p.p. 29.50
HARRY’S FARM SPECIAL
---------
Tournedos black angus “Wellington” (2x 80 gram)
28.50
Tournedos black angus “Wellington” (3x 80 gram)
36.00
Hoofdgerechten Let'z Meat ouderwets
“Wiener” Varkensschnitzel (225 - 250 gr.)

extra optie:
boeren bijlage met o.a. champignons, ui en paprika = 2.50

15.95
Kalfs-Cordon Bleu
gevuld met ham en regionale kaas
21.00
Nagerechten
Kids gerechten
Tomatensoepje
4,50
Frikandel
7,50
Kroket
7,50
Huisgemaakte kipnuggets van kippedijenvlees
8,50
Mini spareribs
10,00
Al deze gerechten worden geserveerd met frietjes, mayonaise en appelmoes. En tevens met een verrassing uit de grabbelton!