Reserveer direct > Let'z Meat Meets... Afhaalgerechten

Let’z Meat meets…

Ieder voor- en najaar,  ontmoet onze Chefkok Ron Schrooten,
U graag in onze open keuken voor een  wisselend avondje uit.

Wat te denken aan de ontmoeting met diverse visgerechten, onder het genot van een passend glas wijn, een proeverij van wildgerechten of een combinatie van zomerse cocktails en amuses?  Gezellig rond de open keuken, met een glaasje, proeven wat onze keuken zoal te bieden heeft, zowel in de koude als ook in de warme vorm. Regelmatig met een leuk thema aangevuld, zoals Hou van Holland of Jongens tegen de Meisjes.

Wij ontmoeten U en U ontmoet al het mooie uit ons bedrijf. Een perfecte combinatie voor een geslaagde avond uit met partner, vrienden, team of bedrijf.

Iedere ontmoeting start om 19.00 uur en eindigt rond de klok van 22.30 uur, waarna er uiteraard gelegenheid is om na te praten in de gezellige warme en ongedwongen sfeer van ons restaurant.

November 2018: Let’z Meat meets “ik hou van Holland”. Buffet van Hollandse bodem, met aansluitend de bekende “Ik hou van Holland” TVQuiz, met leuke prijzen voor het winnende team. Een combinatie van lekker eten, drinken en entertainment voor iedereen. € 32,50 p.p. (incl. 4 consumpties)

In het voorjaar volgen de volgende data.