Reserveer direct > Bekijk onze agenda Let'z Meat Meets...

Let’z Meat meets…

Iedere 1e donderdag van de maand

Iedere eerste donderdag van de maand,  ontmoet onze Chefkok Ron Schrooten,
U graag in onze open keuken voor een maandelijks wisselend culinair avondje uit.

Wat te denken aan de ontmoeting met diverse visgerechten, onder het genot van een passend glas wijn, een proeverij van wildgerechten of een combinatie van zomerse cocktails en amuses? Ieder maand een ander thema. Gezellig rond de open keuken, met een glaasje, proeven wat onze keuken zoal te bieden heeft, zowel in de koude als ook in de warme vorm.

Alles wordt in kleine porties gepresenteerd en ook over de gebruikte ingrediënten wordt toelichting gegeven. U ontmoet elkaar, wij ontmoeten U en U ontmoet al het mooie uit ons bedrijf. Een perfecte combinatie voor een geslaagde avond met partner, vrienden, team of bedrijf.

Iedere ontmoeting start om 19.00 uur en eindigt rond de klok van 22.00 uur, waarna er uiteraard gelegenheid is om na te praten in de gezellige warme en ongedwongen sfeer van ons restaurant.

In de maanden juli, augustus en september is er geen Letz Meat Meets in verband met de vakanties.

Oktober 2018: Letz-Meat meets Bok- en Dubbelbieren in combinatie met diverse kleine wildgerechten. € 32,50 p.p. (incl. 4 consumpties)

November 2018: Let’z Meat meets “ik hou van Holland”. Buffet van Hollandse bodem, met aansluitend de bekende “Ik hou van Holland” TVQuiz, met leuke prijzen voor het winnende team. Een combinatie van lekker eten, drinken en entertainment voor iedereen. € 32,50 p.p. (incl. 4 consumpties)

December 2018: I.v.m. sinterklaas slaan we deze maand over

Januari 2019: Wij zijn even met vakantie!